Photos

Photographer's Note

de ce acest titlu? Am fost criticat de un român membru (mikelens): asa//critic de la el " Asta e tot ce vă pot găsi în România? Sincer, cred că ai aptitudini de a face orice puncte de pe ET - tragică de viaţă. Adresaţi-vă prietenii pe români de locuri. Gandeste-te de două ori înainte de !!!!!"

al postarea de fotografii de romi .. Nu vezi că ţiganii în România, şi nimic altceva, ce păcat că nu ştiam că statele, şi mai ales de el, nu stiu ... în România sau în altă parte, eu nu fac distincţie între oameni, şi nu pentru că am arăta imagini de ţigani că vreau să spun că România este populat de ţigani ... dacă aş arăta Mughrabi Franţa, aceasta nu înseamnă că Franţa este populat decât Mughrabi ..
Nu am vrut niciodata de a da o imagine negativa din România sau de o altă ţară, eu sunt preşedinte al unei asociaţii, care vă ajută minorităţilor etnice, în cazul în care sunt, şi eu niciodată nu va disdains alte populaţii, Ştiu ei, şi niciodată nu da un negativ vizualiza fotografiile?
Deci, de azi, acest om românesc, aici este o fotografie de o frumoasa fata de asemenea, că ştiu aprecia;
ne mai vedem

Photo Information
Viewed: 13262
Points: 48
Discussions
Additional Photos by Francine Aubry (faubry) Gold Star Critiquer/Gold Star Workshop Editor/Gold Note Writer [C: 3049 W: 340 N: 4524] (35447)
View More Pictures
explore TREKEARTH