|
||||
|
||||
![]()
Potrafiles zaskoczyc starego przechere tym pisaniem swoim, Jonathan.
Dobry tekst, z jajem i z pasja napisany. Jestes pewien ze to nie pisanie, tylko fotografia jest twoim konikiem, brachu? 3m sie cieplo. j. |
|
|||
|
|||
![]()
Witaj Polonaise, brachu w polonezie!
Fakt, pisanie to moja robota, z tego zyje, zas konikiem jest pstrykanie zdjec wlasnie, chociaz nie tylko, takze gra na cytrze, ryb lowienie, a takze ogladanie programow politycznych w tv i wykrzykiwanie do telewizora: ty taki owaki! Gdybym zyl z fotografowania, to przeciez swoich zdjec nie zawieszalbym na TE! Mysmy tu na TE, Acan, amatorzy przecie, co konika na punkcie pstrykania zdjec maja, czyz nie? Serdecznosci! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
co konika na punkcie pstrykania zdjec maja, czyz nie?
No, niby tak, ale...? Widzisz, powodem dla ktorego napisalem do ciebie jest ta - nie tak latwo do przełkniecia - dysproporcja uczuc...Moich uczuc. Innymi slowy - ułamki mnię wychodzo! Bo oto, od paru lat ogladam twoje, kompletnie nijakie pstryki. Zero emocji. Typowe: Mam aparat, to i pstrykam. Zdjecia same jakos tam wychodzo.. Miliony takich pstrykaczy - wszedzie. Czytam twoje krytyki. Takie same jak twoje zdjecia. Piszesz, bo chcesz zeby tobie dawano zielone małpki za kompletna nicość i jrzeczywiscie je dostajesz. I znowu: Nic niezwykłego w tym. Kazdego dnia tysiace pstrykaczy robi to samo. Czyli nic. Czyli gówno. Konika takiego pojebanego majo. I nagle - jak grom z jasnego nieba: Fajny komentarz dla Traczewskiej! Ciekawy komentarz. Pieknie napisany. "Predzej bym smierci sie spodziewala" ( Alina Janowska). ![]() Ty mnie brachu, takich numerow nie zapodawaj, bo mozna na zawał serca odkorkowac. Dziwny jest ten swiat, Jonathanie. Dziwaczny - powiedziawszy dosadniej. Koncze, by sie podrapac po lbie moim, wygolonym… Zadumany. morda j. |
|
|||
|
|||
![]()
Powiem tak, w jednej rece mam: "Swiat jest piekny, ludzie sa dobrzy" (to cytat ze Zbigniewa Herberta), natomiast w drugiej rece trzymam: "Swiat jest bogaty w formy, a i w tresc niebiedny" (to dla odmiany cytat z Edwarda Stachury). Daje Ci z jednej reki i z drugiej, ze szczerego serca, nie tracac nadziei, ze i Ty mnie kiedys czyms zaskoczysz, olsnisz jak grom z jasnego nieba.
Serdecznosci! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
nie tracac nadziei, ze i Ty mnie kiedys czyms zaskoczysz, olsnisz jak grom z jasnego nieba.
No chance in hell. |
![]() |
Thread Tools | |
|
|