|
|||
|
|||
![]()
Jak spiewa Beata Rybotycka (to zdaje sie tekst Mariana Hemara): „To taka głupia, to ja już nie jestem. Może głupia, ale taka to już nie”.
3maj sie cieplo |
|
||||
|
||||
![]()
Kompetencja w kazdej dziedzinie nie zaszkodzi.. W Piwnicy pod Baranami "Bo taka glupia to ja juz nie jestem" spiewala Krystyna Zachwatowicz.. jedno z najbardziej legendarnych wykonan i znaczacych, co moze zabawne, politycznie, tekstow.. przez lata.. Duzo czasu spedzilam "przy" Piwnicy.. choc Zachwatowicz byla juz dla mnie tzw. "stara Piwnica"..
Piotr byl dla mnie wyrocznia stylu, smaku i intelektualnej kompetencji.. z innych epok jestesmy Kwiatku, z innego swiata.. rozumujemy i czujemy inaczej.. tego sie nie da zmienic.. |
|
|||
|
|||
![]()
Mysle, ze jestesmy z jednej i tej samej epoki, a wiec z tej epoki, w ktorej wlasnie zyjemy. A ze inaczej rozumujemy i czujemy to jasne jak slonce.
3maj sie |
|
||||
|
||||
![]()
@Ola Kwiatek
Ale zal mi sie jej wtedy zrobilo, strasznie i okrutnie zal... Kiedys indziej ci opowiem cale to zajscie ze szczegolami, jak mi sie tylko bedzie chcialo. To dokladnie tak samo jak w moim przypadku, Olu... Dokladniusienko… Mialem kiedys dziewczyne która, za kazdym razem jak kladlismy sie do łóżka, to wtedy ona.... Tak to juz bywa w zyciu. Wam to tez sie zdarza na pewno. pozdrawiam wzruszony j. |
![]() |
Thread Tools | |
|
|