isabela_sor 2006-02-27 4:43
Interesanta sculptura,neobisnuit loc pentru a o posta! Super contrastul intre culoarea ei si gri-ul urban!..sincer simt un gol in stomac cand privesc fotografia ta ..am o frica teribila de inaltime :), singura mea imapacare e ca e si un geam acoloooo!
Mersi ,Marina
O saptamana usoara
|
||||
|
||||
![]()
dar geamul ala era asa de gros, si totul parea extrem de safe. altfel n-as fi putut sa ma uit in jos :)
ma bucur ca ti s-a parut interesant contrastul dintre rosu si griul predominant. am primit insa cam putine critici la poza asta, de care eu sunt foarte mandra. si ma gandeam, ce parere ai, poate nu e locul potrivit de a o pune pe trekearth? altcineva mi-a zis ca ar fi mai potrivita pentru treklens. cu bine, marina. |
|
||||
|
||||
![]()
draga marina
e o comunitate de oameni foarte comunicativi dar ...acest site e plin de poze fascinante si ei incearca sa vada intai ce e nou , apoi urmaresc lucrarile amicilor !dar asta se intampla si pe TLens ...deci sfatul meu e sa te faci cunoscuta si prin fotografii si prin criticile oferite celorlalti poate parea deplasat sfatul dar eu asa cred ... astept urmatoarea ta postare cu drag |
|
||||
|
||||
![]()
iti multumesc mult de incurajare. e adevarat ca nici nu ai timp sa vezi asa multe poze si sa scrii multe critici. iti poate ocupa ziua intreaga :)
rabdatoare, marina. |
![]() |
Thread Tools | |
|
|