Friendship
quillerpl
(333)
wlodas 2005-10-06 9:04
Czesc Jack :)
Swietne zdjecie! Od ponad 10 lat chodze po Tatrach, ale jeszcze nigdy nie bylem we wrzesniu... Niesamowite wrazenie robia te chmury. Ponizej byla koszmarna pogoda? Jak to wygladalo na dole w Zakopcu czy na Gasienicowej/w Piatce (nie wiem jak wchodziles)?
Super klimat.
Pozdrawiam
Wlodek
|
||||
|
||||
![]()
Czesc Wlodku
Ja z kolei zawsze w Tatry wybieram sie we wrzesniu a tegoroczny byl naprawde szczodry w pogode. Ponizej chmur byla mżawka a w samym Zakopcu lekko grzmialo. Jednak sytucja zmienila sie diametralnie po przekroczneniu 2100m. Nagle wyszedlem z mgly/chmur i w twarz zaswiecilo mi slonce a moim oczom ukazal sie nieskazitelny blekit nieba. A wchodzilem od Czarnego Stawu(Gasienicowego) na Posredni Granat i potem reszta Orlej w kierunku Kasprowego. Bylo niesamowicie. Pozdrawiam Jacek |
|
||||
|
||||
![]()
Wow. Faktycznie musiało byc niesamowicie. Swoja droga to musisz miec mocna psyche, skoro poszedles na Orla w taka kwasna pogode :)
Chetnie bym zobaczyl jeszcze jakies zdjecia z tej eskapady - jesli da rade to w kolorze. Miales chyba widoki jakie na co dzien maja tylko piloci. Ja Orla robilem odwrotnie - pierwszym porannym wjazdem na Kasprowy, a pozniej do Skrajnego Granatu. Dzięki za info :) Pozdrawiam Wlodek |
![]() |
Thread Tools | |
|
|