Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-02-2011, 02:02 PM
Selmik Selmik is offline
TE Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 253
Default Error while uploading

Since yesterday (November 1) I am trying to upload a photograph, but every time get this type of error *Unable to generate thumbnail image of the photograph* and upload drops. Tried 6 times with different photographs, but no luck. All photos are to the standards.
TrekEarth, please, advise.
Thanks.
  #2  
Old 11-02-2011, 06:10 PM
Porteplume's Avatar
Porteplume Porteplume is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2003
Location: Tholen - Holland
Posts: 6,710
Default

Hi Selmik,
Please take the time to read other threads in Feedback & Support Forum about the very same problem as yours...

http://www.trekearth.com/forums/show...87#post1193987 or write precisely your problem down here:
http://www.trekearth.com/forums/showthread.php?t=869068

Last edited by Porteplume; 11-02-2011 at 07:09 PM.
  #3  
Old 11-02-2011, 11:49 PM
Selmik Selmik is offline
TE Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 253
Default

Described the problem on both forums, but it is still there at this point.
  #4  
Old 11-03-2011, 12:07 PM
Juzo Juzo is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 653
Default problem uploading

I have had problems uploading, it states 'only Jpeg files allowed'..which is fine and I have uploaded hundreds here, the problem is, I am uploading jpeg files...and the right size..maybe just a glitch?
Closed Thread


Tags
error, uploading

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:01 PM.



Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH