The TrekEarth Forums

The TrekEarth Forums (https://www.trekearth.com/forums/index.php)
-   Forum Feedback and Support (https://www.trekearth.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Error displaying location (https://www.trekearth.com/forums/showthread.php?t=933170)

francio64 05-31-2015 09:15 PM

Error displaying location
 
Hi Administrators
I noticed that all my photos taken in Catania, are displayed as if they had been taken to Castelmola.
This happens only if I use the website in Italian.
The problem is present already in the upload page.
Being I an Italian, I use the site in Italian and in the upload page, there are two strings for inclusion of a location.
The string "(English) City:" and then ... "[Lookup City] (Italian) City:"
The latter does not accept "Catania" and after the upload, takes in automatic "Castelmola", after that I put Catania in the string "(English) City:".

You can see this my photo as example.

http://it.trekearth.com/gallery/Euro...oto1495167.htm

Please solve

Thanks!
Francesco Scaringi

Porteplume 06-01-2015 08:16 AM

Hi Francesco,

I will try to solve this but it can take some time...
Thank you for pointing this out.

Regards - Viviane

francio64 06-01-2015 10:11 AM

Hi Viviane,
thank you!

I wish you a good day.
Francesco

Porteplume 06-01-2015 03:34 PM

Hi Francesco,
I think I got it, can you check please...

Viviane


All times are GMT. The time now is 09:59 PM.


Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.